Eğitim
Giriş Tarihi : 20-05-2019 23:50   Güncelleme : 20-05-2019 23:50

Öğrenciler Ödüllendirildi

 “15 temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Günü” nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulunda düzenlenen yarışmalarda  dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Öğrenciler Ödüllendirildi
 “15 temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Günü” nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulunda düzenlenen yarışmalarda  dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Sınıflar arası futbol turnuvası, geleneksel çocuk oyunları, yakan top turnuvası ,sınıflar arası bilgi yarışması ve güzel ahlak temalı  ufka yolculuk,  yarışmalarında  dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

"UMARIM İLHAM KAYNAĞI OLUR"

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, okulların sadece çocukların ders yaptığı mekanlar olmadığını belirterek, "Bu binalarda sosyal kültürel sportif faaliyetler de yaparak  öğrencilerimizi hayata hazırlamakla görevliyiz. Bu düşünceden hareketle okulumuzda çeşitli yarışmalar düzenleyerek çocuklarımızın ufkunu genişletme çabası içerisindeyiz. Bu amaçla düzenlediğimiz son etkinlikte dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirmeyi düşündük. Umarım aldığınız bu madalyalar hayatınızdaki diğer mücadelelerinizde size ilham kaynağı olur. Üstün gayretleriniz nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

120 ÖĞRENCİYE ÖDÜL VERİLDİ

Programa katılan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz'da yaptığı konuşmada,  İsmet İnönü İlkokulunu yakından takip ettiğini,  okulun veli öğrenci ve okul birlikteliği açısından güzel işlere imza attığını söyledi. Program, Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Okul Müdürü Murat Bekdaş'ın dereceye giren 120 öğrenciye ödüllerini takdimi ile son buldu.
AdminAdmin