Advert

Mustafa Çetin, yeni dönem projelerini anlattı

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, devam eden ve planlanan çalışmaları içeren proje tanıtım programı düzenledi. Önceki dönem TBMM Başkanı Prof. Mustafa Şentop’un da katıldığı programda konuşan Başkan Çetin, “Rahat olun, müsterih olun. Gönül belediyeciliğinin devamı için yeniden geliyoruz. Değişimin ve gelişlimin devamı için geliyoruz. Sosyal belediyeciliğin devamı için geliyoruz. Kapaklı Halkının geleceği için geliyoruz” dedi.

Güncel - 10-03-2024 17:42 394 kez okundu.

Mustafa Çetin, yeni dönem projelerini anlattı
Advert

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, yeni dönemde hayata geçireceği projelerin tanıtımını yaptı.  Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa önceki dönem TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Eski Milletvekilleri Ahmet Kambur, Ayşe Doğan, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç, AK Parti Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Adem Çiftçi, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

“YENİDEN BİR DESTAN DAHA YAZACAKTIR”

Programın açılış konuşmasını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç yaptı. Mesut Dinç’ten sonra Mustafa Şentop konuştu. Kapaklı’da AK Parti’nin yeniden iktidar olacağını belirten Şentop, “Yakın zamanda bir seçim yaptık. Türkiye’nin 2028’e kadarki yönetimini belirledik. Kapaklı büyük bir başarıya imza attı. Kapaklı, Tekirdağ’ın değil Trakya’nın birincisi oldu. Bu nedenle Kapaklı’yı tebrik ediyorum. Bu başarı teşkilat mensuplarının başarısıdır. Şimdide 31 Mart’ta Kapaklı yine Trakya’da kendisi ile yarışacak. Daha önceki seçimlerde almış olduğu oyun daha fazlasını alarak yeniden bir destan daha yazacaktır.

 

“MAKYAJ BELEDİYECİLİĞİ BİTMİŞTİR”

Şentop, konuşmasına şöyle devam etti: “AK Parti belediyecilikte meşhur bir parti. AK Parti’yi merkezi iktidara taşıyan, cumhurbaşkanımızın İstanbul’da sergilemiş olduğu belediyecilik anlayışıdır. O tarihten bugüne kadar hem yerelde hem de genelde AK Parti belediyeciliği halkımızın umudu olmuştur. 31 Mart seçimleri yerel yönetimleri belirlemek için yapıldığından biz bugün projeleri konuşmak durumundayız. Ne var ki bizim dışımızdakiler siyasi ideolojileri, siyasi sloganları temcit pilavı gibi ısıtıp, ısıtıp milletin önüne sunanlar var. Artık makyaj belediyeciliği dünyada olduğu gibi ülkemizde de bitmiştir.”

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE DEVAM”

Şentop, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “Kapaklı’ya kim daha güzel hizmet edecekse biz onu seçeceğiz. Bunu ölçüp, tartabileceğimiz tablolar var. 2019’a kadar burada bir köy hayatı yaşanıyordu. Onlar için bir koltuk elde etmek yeterli oluyor. Hizmet anlayışı ile çalışmak onlarda yok. 2019’dan sonraki farkı ölçüp, biçme imkanımız var. Kapaklı gerçek belediyecilikle 2019’dan sonra tanıştı. Öncesiyle mukayese edilmeyecek derecede zorluklar yaşanmasına rağmen. Önce salgın arkasından deprem oldu. Bütün belediyelerimiz o bölgede hizmet vermeye başladı. Bütün bunlara rağmen Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan hizmetler küçümsenmeyecek derecede önemlidir. 31 Mart 2024 akşamı Kapaklı’da yeniden AK Parti belediyeciliğine devam edeceğiz.”

“İLK GÜNKÜ AŞK VE HEYECAN İLE”

Programın son konuşmacısı AK Parti Başkan Adayı Mustafa Çetin oldu. Konuşmasında aşkla çalışanın yorulmayacağını belirten Mustafa Çetin, “Bize tevdi edilen bu mukaddes emanetin sorumluluğunu bilerek kaybedilen zamanı telafi etmek için Kapaklımızın makus talihini değiştirmek için her alanda birçok hizmet ve projeyi hayata geçirmek ve kentimizde iyilere imza atıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır” anlayışı ile bugün yeniden ilk günkü aşk ve heyecan ile tevazu, gayret ve samimiyetle Rabbimin izni ve sizlerin desteği ile değişen ve gelişen bir Kapaklı için gönülden çalışmaya devam etmeye hazır ve kararlıyız” diye konuştu.

“KAPAKLI HALKININ GELECEĞİ İÇİN GELİYORUZ”

Çetin, konuşmasına şöyle devam etti: “Müsterih olun, rahat olun. Kardeşçe bir ve beraber yaşadığımız komşularımızla, Kapaklı Ailemizin desteği ile bir kez daha geliyoruz. Gönül belediyeciliğinin devamı için geliyoruz. Değişimin ve gelişlimin devamı için geliyoruz. Sosyal belediyeciliğin devamı için geliyoruz. Kapaklı Halkının geleceği için geliyoruz.”

YENİ PROJELER

Çetin, konuşmasının son bölümünü yeni dönemde yapmayı planladığı projeler konusuna ayırdı. Çetin’in projeleri şunlardan oluşuyor: Millet Bahçesi, 2 Bin kişilik kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, kongre merkezi ve Minika Trakya. Karaağaç kapalı spor salonu, Karaağaç kapalı Pazar yeri. Millet bahçesi kapalı pazar yeri. Taziye evi. Cenaze nakil. Düğün salonları. İkiz Göller projesi. Kazak Gölü 2. Etap Projesi, kapalı semt pazarı. Sosyal tesisler. Gündüz bakım evi ve çocuk akademisi. Nikah salonu. Sera. Sağlık turizmi. Modern açık hayvan pazarı. Devlet yatırımları ve hanımeli konağı.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

Yapılan konuşmalar sonrasında Cumhur İttifakı’nın Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Adayları basına tanıtılarak toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günü

Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günü

19-05-2024 - Güncel

Türkiye’nin yeni normali “yaşam maliyeti krizi”

Türkiye’nin yeni normali “yaşam maliyeti krizi”

18-05-2024 - Güncel