Advert

Kapaklı Avcılar Derneği’nde çekiliş heyecanı

Güncel - 18-12-2023 12:25 740 kez okundu.

Kapaklı Avcılar Derneği’nde çekiliş heyecanı
Advert

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği’nde  yılsonu çekiliş programı gerçekleştirdi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen program geleneksel hale getirildi. 400 Üyesi bulunan derneğin çekiliş programında 65 üyeye av ve avcılığa dair hediyeler takdim edildi.

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği, dernek lokalinde yılsonu çekiliş programı düzenledi. 17 Aralık Pazar günü saat 19,30’da gerçekleştirilen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Trakya Avcılar Federasyonu Başkanı Çetin Karakoç ve derneğe üye avcılar katıldı.

“SABIR GEREKTİREN BİR HOBİ”

Programın açılış konuşmasını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptı. Mustafa Çetin avcılığın sabır gerektirdiğini bu nedenle herkesin avcılık yapamayacağını belirterek, “Avcılık sabır gerektiren bir hobi. İki kez arkadaşlarımla ava gittim ama uzun süre beklememize rağmen av yapamadık. Biz ancak imkanlarımız nispetinde sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Dernek Başkanımız Ahmet Bey’in bizlerden programa dair talepleri oldu. Bizler de bu talepleri karşıladık. İnşallah çekilişi gönlünüze göre olur” dedi.

BOL ŞANSLAR DİLEDİ

Başkan Çetin’den sonra söz alan Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Köröğlu, şunları söyledi: “Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Başkan da bizleri kırmayarak programımıza katıldı. Ona da teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir program olacağını düşünüyor, herkese bol şanslar diliyorum”

FİŞEK HEDİYE ETİ

Konuşmalar sonrasında 2023-2024 Av sezonunda ilk avı gerçekleştiren Berkan Özacar, Yunus Emre Karagöz ve Remzi Karakaya’ya dernek başkanı Ahmet Köroğlu fişek hediye eti.

65 AVCIYA HEDİYE

Program, çekiliş heyecanıyla devam etti. Yapılan çekilişte şanslı 65 avcıya hediyeleri Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Avcılar Derneği Başkanı Ahmet Körğoğlu, dernek başkan yardımcısı Mustafa Serat ve Federasyon Başkanı Çetin Karakoç tarafından takdim edildi.

HEYECAN DOLU ÇEKİLİŞ

Gerçekleştirilen çekilişte;1 adet av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 3 adet dargo yelek, 3 adet tüfek kılıfı, 5 adet fermuarlı polar, 3 adet termos, 3 adet avcı çizmesi, 1 adet av bıçağı, 5 adet tek kurşun, 3 adet avcı pantolonu, 5 adet saçma fişek, 5 adet çulluk fişeği, 2 adet ördek düdüğü, 5 adet askı kayışı, 3 adet fişeklik, 2 adet sırt çantası, 5 adet bere, 1 adet – 30 derece iklim takımı, 5 adet kapşonlu polar şanslı avcılara takdim edildi.  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şehir Tiyatrosu 100. Temsilini sahneledi

Şehir Tiyatrosu 100. Temsilini sahneledi

08-05-2024 - Güncel

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

08-05-2024 - Güncel