Advert

İnsan odaklı Kapaklı için aday adayıyım

Güncel - 12-12-2023 17:54 562 kez okundu.

İnsan odaklı Kapaklı için aday adayıyım
Advert

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Düzenlenen programda konuşan Seçkin Dilsiz, “Gelecek kuşaklara doğası, çevresi, insanı ve kültürü planlanmış, dokusu korunmuş, çevreye saygılı insan odaklı bir Kapaklı bırakmak için adayım. Halkından uzak durmayan, kendini Kaf Dağı’nda görmeyen, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştirmeyen bir başkan olmak için adayım” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. CHP ilçe Başkanlığı önünde düzenlenen programda konuşan Dilsiz şunları söyledi:Birlikte yola çıktığımız değerli aday adayı arkadaşlarım. Çok değerli Cumhuriyet Halk Partili dostlarım. Sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım çok değerli Kapaklı Halkı, hanımefendiler beyefendiler. Davetime icabet edip beni yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor sükranlarımı sunuyor, hepinizi en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.”

“OYLARIN %95 İNİ ALARAK SEÇİLDİM”

Sosyal demokrat bir aileden geldiğini belirten Dilsiz, “1981 Yılında Kapaklıda doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kapaklı’da tamamladıktan sonra 1998 yılında Çerkezköy çok programlı lisesi elektronik bölümünden mezun oldum. 2002 Yılında vatani görevimi tamamladım. 2010 Yılına kadar özel sektörde çesitli kuruluşlarda görev aldım. Evli ve 1 kız çocuk babasıyım. 2010 Yılında Cumhuriyet Mahallesi’nin 25 yıllık muhtarı olan rahmetli babam Çetin Dilsiz’in vefatından sonra halkın teveccüh ve desteği ile muhtar adayı oldum. Katıldığım ilk seçimde oyların %95 ini alarak muhtar seçildim” diye konuştu.  

“PEKÇOK SORUMLULUK YÜKLENDİM”

Dilsiz, konuşmasına şöyle devam etti: “2014 ve 2019 Seçimlerinde tekrar aday oldum. Yaklaşık 40 bin nüfus ve 30 bin seçmeni olan mahallemizde, rakipsiz ve tek aday olarak tekrardan muhtar seçildim. Göreve geldikten sonra bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulundum Çerkezköy Muhtarlar Derneği denetim kurulu başkanlığı, Kapaklıspor Kulubü başkan yardımcılığı, Kapaklıspor yönetim kurulu üyeliği, Kapaklı Kent Konseyi kurucu üyeliği, Kapaklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı üyeliği, Çerkezköy Türk Hava Kurumu üyeliği, Kapaklı Kızılay üyeliği, Kapaklı Muhtarlar Temsilciliği görevlerinde bulundum.”

“İKTİDAR OLMA SEFERBERLİĞİ”

Partinin yönetim kadrosuna başarılar dileyen Dilsiz, “Partimizde yaşanan büyük kurultay sonrasında delegelerimizin değişim ve yenileşme sürecinden yana karar almış ve genel başkanımız Özgür Özel önderliğinde ülkemizin her noktasında yerel yönetimlerde iktidar olma seferberliği ilan edilmiştir. Bu bağlamda öncelikle yeni göreve seçilen sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere parti yönetim kadromuza ve bölge millet vekillerimize başarılar diliyorum. Ulu önderimiz, ülkemizin kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi.” İfadelerine yer verdi.  

NEDEN ADAYIM?

Şeffaf bir yönetim sergileyeceğini kaydeden Dilsiz, “Her bir köşesinde karış karış anılarım olan tozunu toprağını yuttuğum çocukluğumu ve gençliğim yaşadığım geleceğim olan Kapaklı’ya hizmet için adayım. Şeffaf bir yönetimle hesap vermeye her daim hazır olan bir belediye başkanı olmak için adayım. Gelecek kuşaklara doğası, çevresi, insanı ve kültürü planlanmış, dokusu korunmuş, çevreye saygılı insan odaklı bir Kapaklı bırakmak için adayım. Halkından uzak durmayan, kendini Kaf Dağı’nda görmeyen, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştirmeyen bir başkan olmak için adayım” şeklinde konuştu.  

“ALTINI ÇİZMEK İSTERİM”

Dilsiz, konuşmasına şöyle devam etti: “Halkın derdini kendine dert eden, sizinle ağlayan sizinle gülen, içinizden biri olmaya devam eden, örgütüyle vatandaşlarıyla arasına duvar örmeyen, gerçek bir sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılmak için adayım. Makamdan güç alan değil makama güç katan bir başkan olmak için adayım. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan, herkesi bir ve eşit görerek hizmet etmeye adayım. Halkla birlikte ve halk için karar alacağımızın altını çizmek isterim.”

“BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM”

Dilsiz, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Halkların umudu olan Sosyal Demokrasi ilkelerini yaşama geçirmeyi ödev bilen bir anlayışla belediyeyi sizlerle birlikte yönetmeye talibim. Bu süreçte yol yürüyeceğim tüm adaya adayı arkadaşlarımı da adayımız gibi görüyor ve hepsine başarılar diliyorum. Yaşımız genç yükümüz ağır.  Hedef belli tam yol ileri. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi bir kez daha saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Kendimi önce Allah’a sonra milletime ve sizlere emanet ediyorum.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şehir Tiyatrosu 100. Temsilini sahneledi

Şehir Tiyatrosu 100. Temsilini sahneledi

08-05-2024 - Güncel

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

08-05-2024 - Güncel