Güncel
Giriş Tarihi : 21-12-2023 11:57   Güncelleme : 21-12-2023 11:57

Ünal BAysan Gösteri Ve Kongre Merkezi açıldı

Ünal BAysan Gösteri Ve Kongre Merkezi açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesine Trakya’nın en büyük Gösteri ve Kongre Merkezi’ni kazandırdı. Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi katılımcıların alkışları eşliğinde hizmete açıldı.

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet’imizin 100. yılına yakışan prestij projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. En büyük ilçemiz Çorlu’ya, Trakya’nın en büyük gösteri ve kongre merkezini kazandırmanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Her ilçe gibi Çorlu ilçemiz de çok değerli. Her ilçemiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Çorlu olmasaydı Tekirdağ, büyükşehir olmazdı. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi iş birliğiyle ilimiz ve bölgemiz için dev bir projeye daha imza attık” dedi.

EMİNE ÖZATA SAHNE ALDI

Konuşmalar sonrasında Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi alkışlar eşliğinde kurdele kesilerek hizmete açıldı. Açılış töreni, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Salih Demirci ve konuk sanatçı Emine Özata solistliğindeki Rumeli’den 45’liklere Konseri ile son buldu.

AdminAdmin