Güncel
Giriş Tarihi : 08-05-2024 07:45

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

2022 yılında faaliyete başlayan Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. İlçede eğitim gören 72 yetenekli öğrenci TEKNOFEST, TÜBİTAK, e-Twinning gibi ulusal yarışmalara katılıyor.

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

7-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında görücüye çıkan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, katılımcılar tarafından ilgi ile izleniyor. Fuar konusunda açıklamada bulunan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Varlı, Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi’nin gerçekleştirdiği projelerle ülkenin vizyon hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

“EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM”

Müdür Halil Varlı, “Kapaklı Bilim Sanat Merkezimizde eğitime devam eden ilkokuldan liseye kadar 72 üstün yetenekli öğrencimiz TEKNOFEST, TÜBİTAK, e-Twinning gibi ulusal yarışmalara katılım sağlıyor. Fuarının açılışını yaparak öğrencilerimizin çalışmalarını yakından inceledik. Yenilenebilir enerjiden, su altı ekosistemlerine kadar 13 farklı projenin yer aldığı fuarda ayrıca resim ve müzik alanında da öğrencilerimizin birbirinden mükemmel çalışmalarını izledik. Bu başarıya imza atan proje yürütücülerimizi, danışman öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürümüz Bayram Çoğu'yu ve İdarecilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

AdminAdmin