Güncel
Giriş Tarihi : 29-11-2023 17:34   Güncelleme : 29-11-2023 17:34

Sönmez ve ekibinden ziyaret

Sönmez ve ekibinden ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez, ekibiyle birlikte Yorum Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklamış olan Özgür Sönmez seçim çalışmalarına Kapaklı’da devam etti. Güçlü bir ekiple esnaf ziyaretinde bulunan Sönmez, programı kapsamında Yorum Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret etti. Özgür Sönmez’i Yorum Kapaklı Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Asim Yavuz karşıladı.

“BAYRAK YARIŞI”

Özgür sönmez aday adaylığı sürecine dair yaptığı değerlendirmede CHP’nin Çerkezköy’den zaferle çıkacağını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi aday adayları partimizin köklü geçmişi ve Cumhuriyet değerleri ışığında seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Her gün bir önceki günden daha fazla insanımızın elini sıkmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Çerkezköy’e bugüne kadar yapılmış olan yatırımlara yenilerini eklemek, insanımızın huzur içerisinde hayatını yaşaması adına bu bayrak yarışı içerisinde biz de yerimizi almış bulunuyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gazeteci Yavuz, Özgür Sönmez ve ekibine nazik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

AdminAdmin