Güncel
Giriş Tarihi : 26-11-2023 09:08   Güncelleme : 26-11-2023 09:08

Ortak aklı hakim kılacağız

Ortak aklı hakim kılacağız

Kıvanç Taşarası 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Taşarası yaptığı konuşmada Kapaklının pek çok sorunu olduğunu belirterek, “Kapaklı’nın sorunlarının başında sosyal alanların olmaması, otopark, ulaşım ve çarpık kentleşme gelmektedir” dedi.

Kıvanç Taşarası25 Kasım Cumartesi günü CHP İlçe Binası önünde Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Taşarası, yaptığı knuşmada Kapaklı İlçesi’nin pek çok sorunu olduğunu belirterek, “Kapaklı'nın sorunları çok. Özellikle sosyal alanlarının olmaması, otopark sorunları, ulaşım sorunları, kentleşme sorunları yığılmış, çözülmesi için bizleri bekliyor. İnanın tüm sorunları sizlerle birlikte tespit edeceğiz ve çözümleri de birlikte hayata geçireceğiz. Kapaklı'da ortak aklı hakim kılacağız” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR ONUR DUYUYORUM”

Programa katılımları nedeniyle meydanda bulunan herkese teşekkür eden Taşarası, “Bu önemli günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz değerli dostlarım. Bugün güzel bir yola çıkıyoruz. Bugün aydınlık bir yolu hep birlikte yürümeye başlıyoruz. İlk adım zordur ama aynı zamanda heyecanlıdır. Bu zor ve heyecanlı yola sizlerle birlikte çıkmaktan büyük bir onur duyuyorum” ifadelerine yer verdi.

“ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”

Taşarası, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Değerli dostlarım, evet, bir yerel seçime gidiyoruz. Yerel seçimde partimizin başarısı, yerel seçimden sonra yapılacak genel seçimlere de yansıyacaktır. Belediye başkanı seçilmem halinde genel seçimlerde de partimizi birinci parti yapmak için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Sadece Kapaklı'da değil, Büyükşehir Belediyesi'nde de partimizin bayrağının dalgalanmaya devam etmesi için çalışacağım.”

“HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Kapaklı'nın 14 mahallesini birbirinden ayırmadan, 193 kilometrekarenin tamamına eşit hizmet götüreceğiNİ BELİRTEN Taşarası, “Seçim sürecinde Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde, Kapaklı örgütümüzle birlikte Kapaklı'yı karış karış gezeceğiz, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. 31 Mart 2024'e kadar geçecek 124 günlük sürede gece gündüz durmadan, yorulmadan, gerektiğinde uymadan çalışacağız çünkü bir hayalimiz var. Bu hayal sadece benim değil, burada bulunan herkesin, her Cumhuriyet Halk Partilinin ve Kapaklı’da yaşayan her insanımızın hayali. Bu hayali hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz.

“GAZİ MUSTAFA KEMAL’E SÖZ VERDİK”

Konuşmasında yerel seçimlerin önemine değinen Taşarası, “Yerel seçimde partimizin başarısı, yerel seçimden sonra yapılacak genel seçimlere de yansıyacaktır. Belediye başkanı seçilmem halinde genel seçimlerde de partimizi birinci parti yapmak için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Sadece Kapaklı'da değil, Büyükşehir Belediyesi'nde de partimizin bayrağının dalgalanmaya devam etmesi için çalışacağım. Seçilecek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımla el ele Kapaklı'yı yaşanmaktan mutluluk duyulan marka bir kent haline getireceğiz. Biz en büyük sözü, ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e verdik. Yorulmadan çalışacağız ve Atamızın gösterdiği hedeflere mutlaka ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

“YOLUMUZ AYDINLIK, YOLUMUZ GÜZEL”

Taşarası, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Değerli yol arkadaşlarım, bu süreçte, partimizin adayı kim olursa olsun, kendimi adaymışım gibi çalışmaya devam edeceğim. Bu anlamda yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yolumuz uzun, yolumuz heyecanlı, yolumuz aydınlık, yolumuz güzel bir yol. Birlikte başaracağız diyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

AdminAdmin