Güncel
Giriş Tarihi : 09-12-2023 16:43   Güncelleme : 09-12-2023 16:43

Kapaklı bilincini oluşturacağız

Kapaklı bilincini oluşturacağız

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel sivil toplum kuruluşları temsilcilerini kahvaltı programında ağırladı. Programda konuşan Demirel, “Kapaklımızın, sorunlarını, sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını tespit ettik. Belediye tecrübemiz oldu. Sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu yolda beni yalnız bırakmadığınız ve  bundan sonrada bırakmayacağınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel sivil toplum kuruluşları temsilcilerini kahvaltı programında ağırladı. Düzenlenen programa Kapaklı Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş, Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Bilal Acar, Ordulular Derneği Başkanı Yalçın Hal, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Keleş, Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Sinoplular Derneği Başkanı Oğuz Demirel, Kömürköylüler Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek ve Kars Arpaçay Bozyiğitler Derneği Başkanı Özgür Cengiz katıldı.

“2001 YILINDA SİYASETE BAŞLADIM”

Programda konuşan Şakir Demirel şunları söyledi: “1976 Sinop doğumluyum. Ticarete 1993 Yılında Sinop’ta başlayıp halen Kapaklı’da devam etmekteyim. 30 Yıllık bir ticari hayatım var. Siyasi hayatım 2001 Yılında AK Parti Sinop Durağan kurucular kurulu arasında yer alarak başladı. Bugüne kadar partimin değişik kademelerinde yer aldım. 2009-2014 Yıllarında partimin adaylarını destekledim. 2019 Yılında ise belediye meclis üyesi seçildim. 4,5 yıldır size hizmet etmekteyim.”

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kapaklı’nın sorunları olduğunu belirten Demirel, “Kapaklımızın, sorunlarını, sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını tespit ettik. Belediye tecrübemiz oldu. Sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu yolda beni yalnız bırakmadığınız ve bundan sonrada bırakmayacağınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

“ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIM”

Demirel, konuşmasına şöyle devam etti: “Kapaklımızın çok şeye ihtiyacı var. Yeni ilçe olması hasebiyle devlet yatırımları ve belediye yatırımları alanında çok şeye ihtiyacı var. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileriyle yani sizlerle birlikte istişare içerisinde Kapaklı’nın ihtiyaçlarını masaya yatırıp inşallah hepsini birer birer çözüme kavuşturacağım.”

“SEÇİLMİŞ İNSANDIR”

2009 Yılında Sinoplular Derneğinin kuruluşunda yer aldığını belirten Demirel, “Derneğin ilk seçiminde başkanı oldum. 10 Yıl Sinoplular Derneği’nin başkanlığını yaptım. Bu süre zarfında burada bulunan ve görevi devrettiği için burada bulunmayan arkadaşlarımla diyaloglarım oldu. Sıkı ilişkilerimiz oldu. Derneklerin sorunlarını ve önemini çok iyi biliyorum. Burada bulunan herkes seçilmiş insandır. Hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan bölgesinin insanının sorunlarına çözüm bulmak için mücadele eden insanlardır. 10 Yıl bu işi yaptığım için sizi en iyi ben anlarım” ifadelerine yer verdi.  

“KAPALI PAZAR YERİ YOK”

Demir, konuşmasına şöyle devam etti: “Allah nasip eder belediye başkanlığı bize nasip olursa hepinizle beraber zaman zaman toplantılar yapacağım. Kapaklı’nın acil ihtiyaçlarını belediyemizin imkanları ölçüsünde birlikte çözeceğiz. Kapaklı’da kapalı spor salonumuz yok. Kapaklı nüfusunun % 35’i genç. Karaağaç, Anadolu’da birçok ilçeden büyük olmasına rağmen bir tane kapalı pazar yeri yok. Kapaklı’da yine öyle. Caddelerimizde, sokaklarımızda tam donanımlı bir sistem yok.”

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIM”

Kapaklı’ya güzel hizmetler edeceğini belirten Demirel, “Ötekileştirmeden, hiç kimseyi kırmadan Trakyalı, Anadolulu demeden birbirimizi kucaklayarak Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktık. Başkanlığı Allah bize nasip ederse hükümetimizin desteği ile sizlerin de görüşünü alarak Kapaklı Halkına güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.  

“ÇALIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Demirel, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “Belediyemizin her biriminde3-5 teknik eleman var. Mimarımız, mühendisimiz, şehir plancılarımızla birlikte Kapaklı’nın önceliklerini sıralayarak çözeceğiz. Sadece vizyonlu bir şekilde çalışmaya ihtiyacımız var. Büyükşehir hangi partiden olursa olsun diyalog içerisinde olacağız. İnşallah Tekirdağı’da AK Parti kazanır. Seçilmesek de uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü Kapaklı’nın büyük cadde ve büyük parkları ve altyapısı büyükşehre bağlı. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Kapaklılı bilincini oluşturacağız. Hizmetleri bu bilinçle gerekli mercilerden isteyeceğiz.”

AdminAdmin