Güncel
Giriş Tarihi : 10-12-2023 03:37   Güncelleme : 10-12-2023 03:37

Hakkın savunucusu olacağız

Hakkın savunucusu olacağız

Kapaklı Ülkü Ocakları Eski Başkanı Hakan Değirmenci, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Değirmenci, “Allah nasip eder temsil makamında bulunursak kadın, çocuk, genç, hayvan ve çevre haklarının yılmaz savunucusu olacağız. Şehrimizde hizmete ihtiyacı olanla hizmetin buluşması noktasında aracı olacağız” dedi.

İlçe Başkanlığında düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, Ülkü Ocakları Başkanı Şener Sümbül ve çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Çağlar Bütün yaptı. Başkan Bütün, aday adaylarına çıktıkları yolda başarılar diledi.

“BİR KERE DAHA İKTİDARA TAŞIMIŞ OLACAĞIZ”

Başkan Bütün’den sonra söz alan belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hakan Değirmenci, aday adaylığı müracaatında bulunan yol arkadaşlarına başarılar dilediğini belirterek, “Cumhur İttifakının kazanmış olduğu bir belediye var. İnşallah 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakını, daha güçlü iradesi ve temsili ile bir kere daha ilçemizde iktidara taşımış olacağız” dedi.

“KATKI SUNABİLMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”

Değirmenci konuşmasına şöyle devam etti: “Bir diğer amacımız genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin özellikle üzerine basarak söylediği 11 ilden biri olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini Cumhur İttifakının üretken, hizmet belediyeciliği ile buluşturmak için bu yola çıktık. Aday adaylığı müracaatımızı yaparken 30 yıldır yaşadığımız ve çok sevdiğimiz şehrimize, büyüklerimizin mezarının olduğu, evladımızın yetiştiği bu şehre katkı sunabilmek için bu yola çıktık.”

“BİR İLÇE NÜFUSU EKLENİYOR”

Halka hizmet edebilmek için meclis üyeliğine aday adayı olduğunu belirten Değirmenci konuşmasına şöyle devam etti: “Proje ve fikirlerimizle, gençliğimiz ve enerjimizle şehrimize katkı sunacağız. Allah nasip eder temsil makamında bulunursak kadın, çocuk, genç, hayvan ve çevre haklarını yılmaz savunucusu olacağız. Şehrimizde hizmete ihtiyacı olanla hizmetin buluşması noktasında aracı olacağız. Şehrimiz her geçen gün almış olduğu göçle büyümeye devam ediyor. Her yerel seçimde yanı her 5 yıl sonunda şehrimize bir ilçe nüfusu ekleniyor.”

“VATANDAŞIMIZIN SESİ OLACAĞIZ”

Değirmenci, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Doğal olarak hizmeti verenle hizmeti alan arasında zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. Bu noktada sadece belediyemizin birimlerine, belediye başkanımıza ve kamu kurumlarına yükü yüklememek lazım. Meclis üyeliği de bu noktada çok kritik Bizler inşallah vatandaşlarımızın dertlerini çözümleriyle beraber belediye meclisimizde sunabilmek için onların sesi olabilmek için bu yola çıkmış bulunmaktayız. Sağ olsun ilçe başkanımız aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımıza destek oldu. Kendisine ve sizlere programımıza katıldığını için bir kere daha teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin