Güncel
Giriş Tarihi : 20-12-2023 09:31   Güncelleme : 20-12-2023 09:31

Günay Küp, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

Günay Küp, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

Bölgenin tanınmış simalarından Günay Küp, İYİ Parti’den Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. 19 Aralık Salı günü başvuru dilekçesini İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı’ya teslim eden Günay Küp, “Kapaklımızın aydınlık geleceğine kavuşmasında yapılacak çalışmalara katkıda bulunmak  için Kapaklı kurucu üyesi olduğum, Türkiye'nin İYİ olması için var olan partimizin Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı resmi başvuru evraklarımı İlçe Başkanımız Sayın Gürkan Mandalı’ya teslim ettim” dedi.  

“KAZANAN KAPAKLI OLSUN”

Günay Küp, açıklamasının devamında şunları söyledi: “31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kapaklımız hak ettiği İYİ Belediyeciliğe kavuşacaktır. İYİ Parti olarak Hür ve Müstakil olarak gireceğimiz seçimlere Kapaklı Teşkilatımız ve partimizin tüm unsurları ile  birlikte hazırdır. Her zaman, her koşulda olduğu gibi yine vatandaşlarımızı dinleyip onların taleplerini, isteklerini daha İYİ bir Kapaklının oluşumu için hayata geçireceğiz.”

“KAPAKLI’NIN SORUNLARINI ANCAK BİZ ÇÖZERİZ”

Kapaklı’nın sorunlarının ancak İYİ Parti kadroları tarafından çözülebileceğine dikkat çeken Küp, “Kapaklımız da yaşayan ülkemizin 81 ilinden tüm vatandaşlarımızla birlikte yönetmek için  yakın tarihte açıklayacağımız Kapaklı Belediye Başkan adayımız  ile birlikte projelerimizi ve İYİ Belediyeciliği  Kapaklı Halkına açıklayacağız . Kapaklımızın tüm sorunlarını, tüm ihtiyaçlarını biliyoruz. Liyakatli kadrolarımızla birlikte tüm sorunları, tüm ihtiyaçları Kapaklı halkının desteği ile ancak biz çözeriz. Kapaklımıza  İYİ Belediyecilik İYİ gelecektir.

AdminAdmin