Güncel
Giriş Tarihi : 11-12-2023 05:53   Güncelleme : 11-12-2023 05:53

En değerli varlığımız güven olacak

En değerli varlığımız güven olacak

Kapaklı’nın tanınmış iş insanlarından Kenan Aşer, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Düzenlenene programda konuşan Aşer, “Kararlı bir değişim sağlam adımlarla gerçekleşir. Bizim sağlam adımlarımızın temelinde yatan en değerli varlığımız güven olacak! Halkın güven duymadığı belediyecilik bir işgal biçimidir! Kapaklı’nın geleceğini halkla birlikte, halkın güven duyduğu bir belediyecilikle şekillendireceğiz” dedi.

Kenan Aşer, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. İlçe binası önünde düzenlenen programda konuşan Aşer, şunları söyledi: “Saygıdeğer Kapaklı Halkı: Hepinizi gönülden selamlıyor, bu özel günde burada benimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte olmak, bir vizyonun, bir umudun parçası olmak benim için büyük bir onur. Son 20 yılda birçok farklı kültürün kesiştiği, bu kültürlerin dostça, kardeşçe yaşadığı ve hep birlikte daha büyük bir kültür oluşturduğu yerdir Kapaklı.”

“KAPAKLI’NIN BİR EVLADIYIM”

Aşer, konuşmasına şöyle devam etti: “Konuşmama başlamadan önce bu zengin kültürün oluşmasına vesile olan her bir vatandaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Kapaklı, hepimizin Kapaklı’sı! Bugün Kapaklı’nın bir evladı olarak buradayım. Doğduğum günden bu yana hayatımın en önemli olaylarını Kapaklı’da yaşadım. 99 senesinde kurduğum Fercom Reklam şirketiyle ticari hayatıma başladım. 2005 senesinde evlenip yuvamı kurdum, bugün 3 çocuk babasıyım. Kapaklı Spor yönetiminde yer aldım. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevi yaptım.”

“ATATÜRK’ÜN İLKELERİNDEN ŞAŞMADIM”

21 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olduğuna dikkat çeken Aşer, “Gençlik yıllarımda başladığım bu mücadelede Atatürk’ün ve Cumhuriyet’in ilkelerinden bir kez olsun şaşmadım. Üstlendiğim her görevde Cumhuriyet’imizin ve partimizin çıkarlarını gözettim. Bu çıkarlar doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir evladı olarak, başta İlçe Yönetiminde olmak üzere partimizin birçok kademesinde yer aldım “diye konuştu.  

“VATAN SEVGİSİ HİZMETLE ÖLÇÜLÜR”

Vatan sevgisinin hizmetle ölçüldüğünü belirten Aşer, “Mustafa Kemal Atatürk’ündediği gibi, ’Yurt sevgisi, ona hizmetle ölçülür’’ Kapaklı’nın bir evladı olarak bu yola çıkma sebebim, Kapaklı’ya olan sevdamdır! Kapaklımızın sahip olduğu bu zengin kültürün bir temsili olmak için her bir yurttaşımıza eşit ve adil fırsatlar sunmak için geliyoruz” ifadelerine yer verdi.

HERKESİN BELEDİYESİ OLACAĞIZ

Halkı bütünleştirmek adına bir çalışmalara imza atacağını  belirten Aşer, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Ortak paydası Kapaklı olan herkesin ama herkesin belediyesi olacağız. Kapaklı’nın geleceğini tek bir elden değil, hep birlikte inşa etmek için yola çıkıyoruz.”

“PROJELERE ODAKLANIYORUZ”

Kapaklı’yı üreten bir ilçe haline getireceğini kaydeden Aşer, “İlçemizi çevre belediyelere örnek olacak bir marka kent yapmak için gereken bütün zenginliklere sahibiz. Belediyemizin kaynaklarını bu zenginlikleri güçlendirmek için kullanacağız. Üreten bir Kapaklı için, üretimin paydaşlarının desteklenmesi şart.
Sanayicimizin, çiftçimizin, esnafımızın ve işçimizin şartlarını iyileştirecek projelere odaklanıyoruz. Kapaklı’yı üreten bir ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

“BÖLGESEL İŞ BİRLİKLERİ OLUŞTURACAĞIZ”

Aşer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halkın ihtiyaçlarını esas alan bir belediyecilik modeli oluşturacağız. Gezilmedik mahalle, dinlenmedik dert bırakmayacağız. Her bir yurttaşımızın önerilerini ve ihtiyaçlarını anlamak için Sivil Toplum Kuruluşları ve odalarla iş birliği içerisinde olacağız. İş birliği politikalarımızı yalnızca yerel düzeyde tutmayacağız. Aynı zamanda bölgesel iş birlikleri oluşturacak özgün ve kapsamlı projelere odaklanıyoruz. Çünkü hayalini kurduğumuz Kapaklı kendi kabuğuna çekilmiş bir Kapaklı değil! Bu yüzden komşu ilçelerle ve bölgesel paydaşlarla hem ticari hem de kültürel ilişkiler kuracağız! Bölgesel kalkınmaya öncülük edecek bir Kapaklı düşlüyoruz!”

“KAPAKLI’NIN GELECEĞİ VAR”

“Kapaklı, hepimizin Kapaklısı!  Gençlerimizin, kadınlarımızın, emekçilerimizin ve çocuklarımızın Kapaklı’sı. Biliyoruz ki her bir çocuğun gülümsemesinde her bir kadının özgürlüğünde her bir gencin gözlerinde ve her bir emekçinin alın terinde Kapaklı’nın geleceği var!”

“YENİ İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

Yeni istihdam alanları oluşturacağını ifade eden Aşer, “İşte bizim vizyonumuz bu! Kadının üretime dahil olduğu bir Kapaklı inşa etmek istiyoruz! Bunun için belediye iş birlikleriyle yeni istihdam alanları oluşturacağız. Genç ve yenilikçi fikirlerle bir Kapaklı inşa etmek istiyoruz! Bunun için girişimcilik ruhunu destekleyeceğiz, yeni nesil atılımlara öncü olacağız. Emeğin üstün tutulduğu bir Kapaklı inşa etmek istiyoruz! Çünkü bu emek hepimizin!” cümlelerine yer verdi.
                   “EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ GÜVEN OLACAK”
Halkın güven duyduğu bir belediyenin önemine vurgu yapan Aşer, “İşte bu yüzden Kapaklı’nın kararlı bir değişime ihtiyaç duyduğu aşikâr! Bu değişim yalnızca projelerle ve söylemlerle gerçekleşmez. Kararlı bir değişim sağlam adımlarla gerçekleşir. Bizim sağlam adımlarımızın temelinde yatan en değerli varlığımız güven olacak! Halkın güven duymadığı belediyecilik bir işgal biçimidir! Kapaklı’nın geleceğini halkla birlikte, halkın güven duyduğu bir belediyecilikle şekillendireceğiz” ifadelerini kullandı.  

“HEPİMİZİN KAPAKLISI”

Aşer, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “Cumhuriyet’imizin ilkelerinden ödün vermeden, emeğin ve mücadelenin üstün tutulduğu bir Kapaklı için sonuna kadar çalışacağıma söz veriyorum ve huzurunuzda açıklıyorum Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayıyım! Kapaklı’nın geleceğini inşa etme hakkını halkımıza geri vereceğiz. Çünkü Kapaklı, hepimizin Kapaklısı!”

AdminAdmin