Güncel
Giriş Tarihi : 03-12-2023 11:52   Güncelleme : 03-12-2023 11:52

Değirmenci, meclis üyesi aday adayı

Değirmenci, meclis üyesi aday adayı

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, Milliyetçi  Hareket Partisi’nden Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır siyasetle iç içe olan Hakan Değirmenci’nin AKP-MHP İttifakı nedeniyle Belediye Başkanlığına aday adaylı olmadığı biliniyor. Bilgi ve donanımıyla adından söz edilen Hakan Değirmenci, şimdiye kadar meclis üyeliği için başvuruda bulunanların en genç olanı.

“KAZANAN KAPAKLIMIZ OLSUN”

Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kapaklı Belediye Meclisimizde, işçilerin, köylülerin, gençlerin temsilcisi ve hayvan haklarının, kadın haklarının, doğa haklarının yılmaz savunucusu olmak için; tüm Kapaklı'lı hemşehrilerimizin taleplerini, dil, din, ırk, cinsiyet ayırmaksızın Belediye Meclisine taşıyabilmek için Milliyetçi Hareket Partimizden, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Kazanan Kapaklımız olsun.”

HAKAN DEĞİRMENCİ

Hakan Degirmenci, Aslen Tekirdağ Süleymanpaşa'lı olup Çorlu'da Dünya'ya geldi. 30 Yıldır Kapaklıda İsmetpaşa Mahallesinde ikamet etmekte olan Değirmenci, İlk ve Orta okulu "Kapaklı Sanayiciler İlköğretim Okulunda,
Lise'yi Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinde okudu. Degirmenci: Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği,
İstanbul Gedik Üniversitesi Kalite Mühendisliği, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler ve Siyaset Bilimi alanlarından lisans mezunu.
ÖZEL ŞEKTÖRDE ÇALIŞIYOR
Özel Sektörde kimya ve Kozmetik alanında faaliyet gösteren bir fabrikada "İşletme Müdürlüğü" yapmakta olan Değirmenci, "2004 ile 2009 Arasında Çerkezköy Ülkü Ocakları bünyesinde Ortaöğretim teşkilatlarında görev yaptı. 2009 ile 2016 Arasında Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bünyesinde, Fakülte Başkanlığı, Üniversite Teşkilat Başkanlığı ve 5 yıl süre ile İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
SİYASETİN İÇİNDE
2016-2018 arasında Kapaklı Ülkü Ocakları İlçe Başkan Yardımcılığı, 2018-2019 arasında 1 yıl Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2019-2021 Arasında Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı bünyesinde, Teşkilatlandırma Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Delegeliği görevlerinde bulundu. 2021 Yılının Nisan ayından beri Kapaklı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevini icra etmekte olan Değirmenci, evli ve 1 kız babasıdır.

AdminAdmin