Spor
Giriş Tarihi : 06-02-2024 18:31   Güncelleme : 06-02-2024 18:37

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokul’u Tarih Yazıyor

Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımı, elde ettiği başarılar sonrasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokul’u Tarih Yazıyor

Metin Seçkin Ortaokulu, Tekirdağ’da düzenlenen atletizm yarışmalarında koşuda yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorisinde Tekirdağ şampiyonu oldu. Kuşadası’nda düzenlenen kros müsabakalarında ise erkekler kategorisinde bölge şampiyonu olan takım, kızlar kategorisin de ise 4. oldu.

BAŞKANI ZİYARET

Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Arif Zenginal, Müdür Yardımcısı Adnan Özcan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Göksu ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden başarılı sporcular, hedeflerinin Isparta’da yapılacak olan Kros Türkiye finallerinde Çerkezköy ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.

“BAŞARILARI GURURLANDIRDI”

Kros Takımını tebrik eden ve Türkiye finallerinde yarışacak olan erkek takımına başarılar dileyen Başkan Akay, “Genç sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımını ve öğretmenlerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu gençlerimizin arasında kros ve atletizmin diğer dallarında Türkiye, Avrupa, hatta Dünya şampiyonları çıkar ve ülkemizi başarı ile temsil ederler. Isparta’da yapılacak olan Türkiye finallerinde Metin Seçkin Ortaokulu Erkek Kros Takımımıza başarılar diliyorum. Gönlümüz onlar ile” dedi.

SPORCULARA HEDİYE VERDİ

Ziyaretin sonunda Metin Seçkin Ortaokulu Kros takımına hediyeler veren Akay daha sonra başarılı sporcular ve okul idarecileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin