Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2023 11:42   Güncelleme : 01-12-2023 11:42

Bereket Sigorta Mağdur etti

Bereket Sigorta Mağdur etti

İki yıl üst üste Bereket Sigorta’dan hizmet aldığını sanan A.Y adlı vatandaş, iki yıl sonunda konutunun şirket tarafından sigorta edilmediği gerçeğiyle karşılaştı.

Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi Deniz İş Merkezi giriş katında Bereket Sigorta adı altında faaliyet gösteren işletme, hizmet değil evrakta sehtecilik yaparak vatandaşı dolandırıyor.

EVRAKTA SAHTEÇİLİK

2019-2020 ve 2020-2021 Yıllarında Bereket Sigorta da konutuna DASK ve hasar sigortası yaptıra A.Y adlı vatandaş, sigorta bitiş tarihinde bir başka sigorta acentesine gittiğinde konutuna iki yıl süre ile (2019 ve 2021) DASK ve hasar sigortası yapılmadığını görüyor. Sigorta poliçesinde ise aynı cadde üzerinde bir başka konutun adresi bulunuyor.  

HASAR TAZMİN EDİLEMİYOR

Vatandaşın konutu daha önce sigortalı görünmediğinden 2023 yılında yaptırmış olduğu hasar sigortası ise 3 ay içerisinde oluşabilecek hasarları tazmin etmiyor.  

SAHTEKARLIĞIYLA ÖVÜNÜYOR

Bereket Sigorta Genel Müdürlüğüne mağduriyetini bildiren A.Y adlı vatandaşa verilen cevap “Geçmişe yönelik işlem yapılamayacağı.” Vatandaşın mağduriyetini gidermek yerine adeta sahtekarlığıyla övünen Bereket Sigorta’nın evrakta sahtecilik yaparak şimdiye kadar kaç kişiyi dolandırdığı ise gizemini koruyor.

AdminAdmin