Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2023 16:21   Güncelleme : 01-12-2023 16:21

Acar STK Temsilcilerini ağırladı

Acar STK Temsilcilerini ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Acar, sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini kahvaltı programında ağırladı.

Siyasi çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Acar, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve hemşehri dernekleri başkanları ile Divan Et Lokantası’nda bir araya geldi.

“HİZMET İÇİN BAŞKANLIĞA TALİBİM”

Düzenlenen programda Kapaklı Halkı’na hizmet etmek adına belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Hasan Acar, “Kapaklı bugün metropol bir şehir olma yönünde artı ve eksileriyle yol alıyor. Bu gelişmeyle birlikte ben de bu toprakların bana vermiş olduğu zenginlikleri çocuklarıma devrederek Kapaklı Belediye başkanlığını görevine aday adayıyım. Gerek halkımız gerekse partimiz bizlere teveccüh ederse bende bundan sonraki hayatımı sizlere hizmet etmeye adayacağım” dedi.  

“SİZLERLE İÇ İÇEYDİK”

Hasan Acar, sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Sivil toplum örgütleri olarak davetime icabet ederek buraya geldiniz. Bugüne kadar sizlerle iç içeydik. Bundan sonrada derneklerimizin faaliyetlerini daha aktif bir şekilde sürdürebilmeleri için bu gibi toplantıları 3 ayda bir yapacağız. Muhtarlarımızla daha da sık toplantılar yaparak dernek faaliyetlerimizi kültürel zenginliklerle geliştireceğiz. Kapaklı’da dopdolu bir farkındalık yaratarak insanlarımızı birbirleri ile kaynaştırıp bu zenginliklerimizi her platformda sergileyeceğiz.”

“35 YILDIR BURADAYIM”

35 Yıldır Kapaklı’da siyasi ve ticari alanlarda faaliyetlerde bulunduğunu belirten Acar, “Esnafımızın kazanması, sivil toplum örgütlerimizin daha da ön plana çıkması açısından belediye olarak katkıda bulunacağız. Bunları hatırlatmak adına buradayız. Önümüzde ki süreçte anketler olacak, soranlar olacak, genel merkezden gelenler olacak. Ben Hasan Acar’ın kim olduğunu biliyorsunuz 35 Yıldır buradayım. Kapalı’da hep ilkleri yapmayı Allah bizlere nasip etti. İnşallah bundan sonraki hayalimiz olan belediye başkanlığı da bize nasip olur” ifadelerine yer verdi.  

“DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR”

Acar, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “Gönül bağlamında da bize uzanan hiçbir eli geri çevirmedik. Sizlere daha yakın olabilmek için mahalle muhtarlarımız, din görevlilerimiz ve muhtarlarımızla her zaman gönül gönüleydik. Bundan sonra bu ilişkilerimiz devam edecek. Sizlerin her zamankinden daha çok desteğinize ihtiyacım olduğunu hatırlatarak davetimize katılımız nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin