Güncel
Giriş Tarihi : 03-12-2023 13:39   Güncelleme : 03-12-2023 13:39

Acar, meydan okudu: "CHP’ye oy taşıyacak aday adayı benim"

Acar, meydan okudu:

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Acar, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlıklarını kahvaltı programında ağırladı.

Hasan Acar, CHP Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkan ve üyeleri ile bir araya geldi. Hasan Acar, partilileri Fenerbahçeliler Derneği’nde ağırladı. Düzenlenen programa CHP İlçe Başkanı Emir Tarcan, Kadın Kolları Başkanı Duygu Kuru, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Samet Işık, Belediye Meclis Üyesi Erol Özkan, Mustafa Önder, kadın Kolları Eski Başkanı Deniz Bilge ve çok sayıda partili katıldı.

“CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Programda konuşan Acar, 1968 yılında Bafra’da dünyaya geldiğini belirterek, “34 Yıldır Kapaklı’da ikamet ediyorum. Buraya geldiğimde Kapaklı küçük bir köydü, ben de Kapaklı ile birlikte büyümeye çalışıyorum. Kapaklı’ya ekmeğimizi, aşımızı kazanmak için geldik. Kapaklı’da geldiğimiz nokta şöyle. Olmazsa olmazları, yapılamayanları, düşünülmeyenleri ve yapılmayacak olan projeleri Allah bize nasip etti. Şimdiye kadar düşünüp te yapamadığım hiçbir proje kalmadı. İnşallah bundan sonrada bütün hedeflerimize ulaşmış olacağız. Yani hedef olarak belirlediğim Cumhuriyet halk partisi Bayrağını Kapaklı Belediyesinin tepesine hep birlikte dikeceğiz” dedi.

“ALLAH RIZASI İÇİN YAPTIK”

Üstlendiği her türlü görevi en güzel şekilde yerine getirdiğini belirten Acar, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bugüne kadar ticarette olduğu gibi sivil toplum örgütlerinde de yer aldım ve üstlendiğim görevleri başarıyla tamamladım. Dernek, federasyon ve konfederasyonların yönetimlerinde aktif görevler aldım ve bu görevlerimin bazıları devam etmektedir. Okuyan öğrencilerimize burs, iş iştiyenlere iş vermeyi kendime görev bildim. Bütün bunları Allah rızası için yaptık. Reklam etmeye ihtiyaç duymadık.”

“HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM”

Ayrım yapmaksızın isanları sevdiğini belirten Acar, “Bugün bunları konuşmaya ihtiyaç duydum çünkü CHP’nin mensupları siz değerli arkadaşlarımın bizi yeterince tanımadığını düşünüyorum. Bu eksiklik birazda benden kaynaklanıyor. Ancak şu bir hakikat ki ben hepinizi çok seviyorum. Bir kardeş, bir abla ve bir anne gibi. Önemli olan insanı sevmektir. Bunu başardığımız zaman her şeyin üstesinden gelebileceğime inanıyorum” diye konuştu.  

“YERİM CUMHURİYET HALK PARTİSİ”

İnsanlara hizmet etmeyi amaç edindiğini kaydeden Acar, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Belli bir zamandan sonra bir köşeye çekilip istirahat etmenin doğru olacağını düşünen insanlarda vardır. Ama ben bunu düşünmedim, sizin gibi değerli insanlara hizmet etmeyi amaçladım. Kendi kendime insanlara karşı borçlu olup olmadığımı sordum. Evet özellikle bölge insanımza karşı bir borcum olduğuna inanıyorum. Bu borçta siyasi alanda hizmet etme borcudur. Bu borcu ödemek adına Kapaklı Belediye Başkan Adaylığımı açıkladım. Bulunduğum adres hizmet edebileceğim en ideal yerdir. Yani Cumhuriyet Halk Partisi’dir.”

“ACAR, DOĞRU OLAN EN DOĞRUSUDUR”

Ben sizden şunu özellikle rica ediyorum. Hasan Acar’ı sorup, araştırın. Hasan Acar şimdiye kadar her şeyin en güzelini ve en doğrusunu yapmaya çalışmıştır. Hasan Acar doğru olan en doğrusudur. 2009 Yılında İrfan Mandalı’nın tutuklandığı dönemde belediye meclis üyeliği yaptığım partim AKP’den ihraç edildim. Neden biliyor muşunu?  İrfan Mandalı’ya 1 oy verdik diye. O dönemde Mandalı’nın 7 meclis üyesi vardı muhalefetin ise 8. 1 oyla Ayhan Arslan’ı belediye başkanı yaptık. Hiç kimse şaibe olduğunu söyleyemez. Varsa çıksın söylesin. O günün doğrusu o olduğu için o şekilde davrandık” ifadelerini kullandı.

“KAPAKLI’DA TARİH YAZACAĞIZ”

Acar, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “Bugün Kapaklı’nın daha iyi yerlere taşınabilmesi için buradayım. Kapaklı Halkına daha iyi hizmet edebilmek için CHP’den aday adayı oldum. CHP’den aday adayı olmamın sebebi ise Milletvekillerimize de dediğim gibi AKP’den CHP’ye oy taşıyabilecek tek aday adayı Hasan Acar’dır. AKP ile CHP arasındaki 4 bin 500 oy farkını 14 bin beş yüz farkla alıp Kapaklı’da tarih yazacağız. Bugüne kadar başlamış olduğum hiçbir işte Allah beni mahcup etmedi. Bu konuda da yüzde yüz başarılı olacağımızı düşünüyorum. Sizde gördüğüm bu heyecan beni daha çok şevklendirdi. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

AdminAdmin