Güncel
Giriş Tarihi : 06-03-2024 09:22   Güncelleme : 10-03-2024 15:06

15 Yıl okey oynayan Köfteci İrfan

AK Parti Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, seçim çalışmalarına Kapaklı Kömürköylüler Derneğin’de devam etti. Konuşmasında İrfan Mandalı’ya yönelik eleştirilerde bulunan Mustafa Çetin, “4 Yılda belediyemize 420 bin talep ve şikayet geldi. Bu şikayetlerin her birini bin liraya çözmeye kalksanız 420 milyon eder. 420 Bin şikayeti okumaya kalksanız her biri 1 dakikadan 420 bin dakika, 291 gün eder. Yani 1 yılımız 7/24 sadece şikayet okumak geçen bir belediye devraldık. Kimden biliyor musunuz? 15 Yıl kahvede okey oynayan Köfteci İrfan’dan” dedi.

15 Yıl okey oynayan Köfteci İrfan

Kapaklı Vize Kömürköylüler Derneği, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’i bağrına bastı. Dernek Lokalinde düzenlenen aday tanıtım programının açılış konuşmasını dernek Başkanı Seyfi Özgerçek yaptı. Derneğin, Cumhur İttifakı’nın evi olduğunu belirten Başkan Özgerçek, “Bu dernek sizin evinizdir. Sizleri her zaman ağırlamaktan onur duyarız. Çağlar Başkan’ın ekibinizde olması ayrıca bizlere onur vermektedir. Kömürköylüler olarak her zaman Çağlar başkanımızın ve sizin yanınızdayız ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

“TECRÜBESİ İLE MUSTAFA ÇETİN”

Program, Cumhur ittifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Çağlar Bütün’ün konuşması ile devam etti. Bütün, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Genel seçimlerde kimin nereye oy verdiği önemli değil ama yerel seçimlerde çocuklarımız ve torunlarımızın geleceği söz konusu olduğundan Kapaklı’yı kimin yöneteceğine inanıyorsanız ona oy vermenizi tavsiye ediyorum. Bu kimdir derseniz, bu eğitimi, vizyonu, vizyonu ve tecrübesi ile Mustafa Çetin’den başkası değildir.

“BABAOĞLU SİYASETİ ŞEHİR YÖNETİLMEZ”

Kapaklı gelişen ve büyüyen bir ilçe. TÜİK rakamlarına göre 142 bin 662 insanımız burada yaşamaktadır. Artık biz bir şehri yönetmek istiyoruz. Bir şehri yönetmek “Babaoğlu siyaseti” ile olmaz. Şehir yönetmek Mustafa Başkan gibi devrin mimarları ile olur. Mustafa Başkanın sırtındaki yükü hafifletmek için bu kardeşiniz başkan yardımcısı olarak belediyede olacak. Sizlerin desteğini talep ediyorum.” Programın devamında MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç konuştu. Ayrıştırmadan siyaset yapacaklarını ve herkese eşit mesafede olacaklarını belirten Mesut Dinç Türkiye’nin mozaik değil mermer gibi bir ve bütün olduğunu belirtti.

 

 

 

“HEPSİ HİKAYE  YALAN VE İFTİRA”

Program, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’in konuşması ile devam etti. Çetin, konuşmasındaa şunları söyledi: “Güzel ilçemin güzel insanları. Ülkemizin 7 bölgesinden 81 vilayetinden adeta gökkuşağının renkleri gibi rengarenk olan sevgili Kapaklılı hemşehrilerim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Cumhur İttifakı’nın diğer ittifaklardan bir farkı var. Cumhur İttifakı Türkiye’nin milli ve manevi inançlarına bağlı hareketin kendisidir. Birileri çıkıyor ateş yaktık diyor, bir başkası çıkıp Babaoğlu diyor. Biz ise çok önceden beri işimiz, gücümüz Kapaklı dedik. Onlar ise daha yeni yeni Kapaklı ile dertlenmeye çalışıyorlar. Ama hepsi hikaye, yalan ve iftira. Bu yalanlarla Kapaklı Halkını kandırmaya çalışıyorlar.

“KARŞISINDA OLACAĞIZ”

Çetin, konuşmasına şöyle devam etti: “Kapaklı’nın pek çok sorunu var, Altyapı, üstyapı, eğitim, sağlık ve devlet kurumları. Bunların hepsi çok ama çok önemli ancak Kapaklı’da daha önemli bir şey var o da birlik ve beraberliğimizdir. Komşuluk ve kardeşlik hukukumuza her kim zeval getirmeye çalışırsa Cumhur İttifakı olarak bunun karşısında olacağız.”

“15 SENEDİR NE YAPTIN”

Konuşmasında İrfan Mandalı’ya yönelik eleştiriler yönelten Çetin, “15 Yıl kahvede okey oynayarak zaman geçirmiş bir belediye başkanı çıkmış bugün Kapaklı’nın sorunlarını çözmeye aday olduğunu iddia ediyor. 15 Senedir ne yaptın diye sorarlar adama. 15 Yıl boyunca yapmadıklarını şimdi gazel okuyarak yapacağını anlatan bir aday var karşımızda” diye konuştu.

“DİĞER ARKADAŞLAR BU ZATA ÇALIŞIYOR”

Toplumun artık kolay kandırılamayacağını kaydeden Çetin, “Diğer arkadaşları hiç kale almıyorum. Diğer arkadaşların aslında bu zata çalıştıklarını hepiniz biliyorsunuz. Kimin değirmenine su taşıdıklarını görüyoruz. Nasıl bir ittifak içinde olduklarını, Kapaklı’yı tekrar eski günlerine çevirmeye çalıştıklarını görüyoruz. Ama halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Bu toplum öyle kolay kandırılacak bir toplum değil” ifadelerini kullandı.   

“ÇIKARLARI İÇİN BU DAVAYI SATTILAR”

Çetin, konuşmasına şöyle devam etti: “Daha önceki seçimlerde var olan birlik ve beraberliğimiz devam ediyor. Bazı menfaatçiler istediklerini elde edemedikleri için kendi çıkarları için bu davayı sattılar. Yolları açık olsun ama bu halk onlara en güzel cevabı sandıkta verecektir. Sandıkta onları tarihin siyasi mezarlığına gömeceğiz. Cumhur ittifakının birlik ve beraberliği onları tahrik edecektir. Onlar sataşacak, onlar iftira edecek, onlar karalama yapacak ama biz işimize bakacağız. Çünkü bizim işimiz Kapaklı ve Kapaklı’daki çocuklardır.”

“420 BİN TALEP VE ŞİKAYET GELDİ”

Göreve geldikten sonra telefona bakmaktan işine gerektiği gibi bakamadığını belirten Çetin, “Merdivenler, makamdan çıkışa kadar insan doluydu. Her gelenin derdi başkaydı. Daha önceden birikmiş sorunları dinlemekle zaman geçti. Bunun o şekilde yürümeyeceğini görünce daha önce özel sektördeki tecrübeme dayanarak kurumsal bir yapı oluşturduk. Kapaklı’nın talepleri, şikayetleri ve beklentileri neler olduğunu kayıt altına aldık. 4 Yılda 420 bin talep ve şikayet geldi. Bu şikayetlerin her birini bin liraya çözmeye kalksanız 420 milyon eder. 420 Bin şikayeti okumaya kalksanız her biri 1 dakika sürse 420 bin dakika yani 291 günümüz vatandaşın şikayetlerini okumakla geçti. Yani 1 yıl 7/24 sadece şikayet okumaya zaman harcamak zorunda kaldığımız bir belediye devraldık. Kimden? 15 Yıl kahvede okey oynayan birisinden. Köfteci İrfan’dan” ifadelerini kullandı.

“PINAR BULVARINDA BİLE ÇAMURDAN GEÇEMİYORDUK”

Çetin, konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi: “Endüstri Mühendisi Mustafa gelince adamların rant musluğu kısıldı, rant düzeni bozuldu, Sonrada hakkımızda bir sürü karalamalar, bir sürü dedikodu ve yıpratmalarla bizi size karşı küçük düşürmeye çalıştılar. Peki bu halk onlara inanıyor mu? Şimdi soruyorum; Kapaklı gelişti mi? Daha önce böyle bir sokağımız var mıydı? Böyle bir Cambazlar Caddesi var mıydı daha önce? Sosyal tesisimiz, aşevimiz ve kreşimiz var mıydı? Pınar bulvarında bile çamurdan geçemiyorduk. Dereler bile pislik içerisindeydi. Park var mıydı doğru dürüst? Bülent Ecevit parkına gittiğinizde ne ile karşılaşıyordunuz?

“4 TANE ULAŞTIRMA BAKANI DEĞİŞTİ”

“Bazen gülerek bazen de şaşırarak bazı arkadaşların demeçlerini izliyorum. Bu arkadaşlar, Yıldızkent kavşağı projesi bizimdi bu, biz söylediğimiz için oldu diyorlar. O zaman olsaydı ya. Neden olmadı? Onların söylediği günden  beri 4 tane ulaştırma bakanı değişti. Keşke bu işler bakan geldi ben söyledim oldu mantığıyla olsaydı.”

“18 TANE OKUL YAPTIK”

“Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar Kapaklı’da tam 18 tane okul yaptık. Şu anda 6 tane okulumuz da inşaat halinde olup 3 tanesi teslim edilme aşamasında. Kapaklı’ya toplamda 25 okul kazandırmış olacağız. Bazıları diyor ki hani devlet yatırımı? Artık onların söylediğinin yaptıklarımız karşısında hiçbir önemi yok. Bizim için önemli olan vatandaşımızı ve geleceğimiz olan gençlerimizi huzur ve kardeşlik hukuku içerisinde yaşatabilmektir.”

“BÖYLE BİR ZİHNİYETLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“İçme suyumuz o kadar kötü ki bununla temizlik bile yapılamadığını görüyoruz. Bunun için 2019 yılında 75 milyonluk kredi anlaşması imzaladık. Bunu da Ankara’dan dönünce Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a müjde olarak verdim. Kadir başkan tamam dedi ancak 1 ay sonra ağız değiştirdi. Bana dedi ki Kapaklı’nın 75 milyonluk kredisi onaylandı ama Çerkezköy’ün 45 milyonluk kredisi onaylanmadı. Eğer Çerkezköy’ün kredisi onaylanmazsa Kapaklı’ya da arıtma tesisi yapmayacağım. Ben kendisine sorunun büyük olduğunu, proje ve kredinin ise hazır olduğunu, Çerkezköy’ü de söyleseydiniz onu da onaylatırdım dedim. Maalesef dinletemedim. Sonra CHP’li meclis üyeleri ile birlikte bu krediyi içme suyu arıtma tesisi yapmak için kullanma kararı aldık ama rakam çıktı 900 milyona. Belki de bu rakam bu sene bir buçuk milyona çıkacak. İşte böyle bir zihniyetle karşı karşıyayız.”

“CÜNEYT YÜKSEL’İ ES GEÇMEYİN”

Çetin, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Bu nedenle sizden öncelikli olarak isteğim, ilçe seçimlerinde oyunuzu kime verirseniz verin, büyükşehir belediye başkanlığı için Cüneyt Yüksel’i es geçmeyin. İlçemize büyük projeleri kazandırmak için buna ihtiyacımız var. Şimdi size soruyorum, 10 yıldır ilçemizde büyükşehir belediyesinin bir tane irtibat bürosunu gördünüz mü? Kapaklıda kapısını çalıp sorununuzu iletebileceğiniz bir tane irtibat bürosu var mı? Yok arkadaşlar. Olsa bile kimse ilgilenmiyor. Oysaki büyükşehir, işin büyük kısmından sorumlu. Sorunları biz kendilerine ilettiğimizde bakarız, bakarız diyorlar. Şimdi karşınızda yaparız diyen bir belediye başkan adayı Cüneyt Yüksel var. Bu nedenle sizlerden istirhamım Cumhur İttifakının belediye başkan Adayı Cüneyt Yüksel’i es geçmeyin.”  

AdminAdmin