Güncel
Giriş Tarihi : 14-01-2018 17:29   Güncelleme : 14-01-2018 17:29

2018 Kapaklı'nın Yatırım Yılı

Kapaklı Belediye Başkan

2018 Kapaklı'nın Yatırım Yılı
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile basın mensuplarının sabah kahvaltısında ağırladı. Gazetecilerle uzun süre sohbet eden Başkan Mandalı, yerel konulara dair değerlendirmelerde bulundu. Mandalı Restoranda düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerin çeşitli zorluklara rağmen görevlerini aksatmadan yürüttüğüne dikkat çeken Başkan Mandalı, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Mandalı Pınarça'da yapılması planlanan Termik Santral konusuna temas etti. Termik Santral’in faydasından çok zararının olacağına işaret eden Mandalı, "Hükümet Termik Santral yerine  yenilebilinir enerji olan güneş enerjisi ve rüzgar güllerini tercih edebilir. Biz bölgemizde Termik Santral istemediğimizi çeşitli platformlarda dile getirdik. Sanayi kuruluşlarının fazla olduğu bölgemizde bir de Termik santral sıkıntısı ile uğraşmak insanımızı hayatından bezdirecektir" dedi.

"DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÖZELLEŞTİRİLMELİ"

İkiz Göller Mesire Alanı konusunda ki bir soruyu cevaplayan Mandalı, "İkizgöller mesire alanının ihale edilmesi,  hizmetin halkımıza daha kaliteli şekilde dönüşü manasına gelmektedir. Yani toplam alanın  dörtte üçü belediyemiz tarafından işletilirken diğer kısmı özel işletmeye açık olacak. Oraya giden insanımız  belli bir ücret karşılığında kaliteli hizmet alabilecek. Bunun dışında hiç bir ücret alınmayacak. Özelleştirmenin,  tesisin güvenliği, temizliği ve kaliteli hizmet alabilmek bakımında gerekli olduğuna inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

"KAPALI PAZAR YERİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR"

2018 yılında Kapaklı'da yapılacak hizmetler konusuna temas eden Mandalı, "Büyükşehir belediye Başkanımız  Kadir Albayrak ile  Kapaklı'ya yapılacak hizmetler konusunda uzun uzun görüştük.  İlçemize  bir tane yarı olimpik yüzme havuzu, bin kişilik kapalı spor salonu, yine aynı şekilde  Pınarça'ya da bir spor salonu, 15 milyon tutarında asfaltlama çalışması ve bazı mahallelerimize halı saha yapacağız. Bir diğer önemli yatırımımız ise altyapı çalışması olacak. Diğer taraftan kapalı pazar yeri  yapım işi devam etmektedir. Hakikaten Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'ın dediği gibi 2018 yılı Kapaklı'nın yılı olacak" ifadelerine yer verdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
AdminAdmin